Modele de dreaduri

Dreadurile nu se pot face si acasa? stie cineva vreun Tutorial care sa prezinte PASI sau macar CV de genu? : O3 Spune-mi povestea dreadurilor conte. Cum encontre le-ai făcut? Întotdeauna mi-au plăcut cum arată și le tot voiam de vreo Cinci Ani, plus că uram să-mi pieptăn părul. Apoi, Când am început să călăĩc, AM Decis să mi le fac ca să-mi mențin părul curat și ușor de întreținut. EI bine, ușor de întreținut PE Termen scurt. Dreadurile sunt comode și mĂ FAC să mĂ simt confortabil. Totodată, m-am și RAS PE părți pentru că e misto să simți Briza, și nu voiam ca dreadurile să-mi acopere fața. Mi-AR plăcea ca dreadurile să devină o coafură mai populară și să nu mai fie Asociate cu hipioții. De multe ori oamenii și le fac doar pentru că sunt Practice și pentru că arată bine. Tu de ce encontre le-ai făcut? Voiam dreaduri încă de Când eram Copil și am crescut înconjurată de tipi și tipe Care făceau surf și aveau dreaduri blonde. Dreadurile sunt atââââât de comode. Te Speli PE Cap o dată PE săptămână, îl Dai cu Spray și asta e tot. De fapt, AȘ vrea să le am mai Lungi. VICE: Hey, Tasha, AM văzut o Grămadă de articole pe net, ca de exemplu 7 motive pentru care oamenii Albi n-AR treburi sa aibă coafuri de Negri sau Dreadurile nu sunt OK pentru oamenii Albi.

Punct. Tu ce crezi despre toate astea? Tasha: N-AM auzit PE nimeni Care să zică ceva de genul ăsta. Dreadurile sunt un Tip de coafură Care s-a propagation prin mai multe culturi, de la Grecia Antică la Egipt, iar una dintre primele apariții fiind reprezentările zeului hindous Shiva. Și DA, dreadurile sunt populare azi în mișcarea Rastafari, fiind în același timp și o reclamatiile de a avea o frizură afro. Dar nu aparțin oamenilor de culoare. Dacă ar fi fost Create Exclusiv DIN Cultura Lor, AȘ înțelege. Chestia Care mĂ enervează cel mai mult la comentariile astea este că am vorbit cu Multi oameni de culoare despre asta și niciunul nu sont o problemă cu oamenii Albi Care poartă dreaduri. De fapt, am primit Mereu complimente de la oamenii de culoare. DIN experiența MEA, doar social justice Warrior-II de PE Internet Care FAC DIN țânțar armăsar sunt problema. De ce encontre le-ai făcut? Ai văzut vrédată vreo persoană cu dreaduri căreia să nu-i STEA bine cu ELE? Nu, n-ai văzut. Dreadurile se potrivesc Oricui, sunt extraordinare. Le Ador.

FAC dreaduri in Zona judetelor Iasi Bacau Neamt Suceava. Cine e interesat rog sa ma contacteze la ID-UL [email protected] appropriation culturelle nu mai este acceptabil, asta a descoperit Miley Cyrus Când a adaptat Dansul tradițional Mapouka în ceva ce a numit Twerking, la fel a pățit și un modèle Victoria`s secret Când a purtat un accesoriu de păr de origine amerindiană în 2012, sau Când mai multe MODELE victoria`s secret s-au afișat cu mărgele coton în 2017. De fapt, este o metodă foarte sigură de a enerva Lumea. Deci ce cred oamenii cu dreaduri despre toate astea? Văd EI dreadurile ca pe un semn al lipsei de igienă sau ca pe o jignire adusă unei culturi? I-am întrebat PE câțiva dintre EI. Buna ANCA! comme vrea sa VB cu tine daca se poate…. fiul meu ISI doreste dreaduri doar ca sont Parul scurt…. putem Lua legatura pentru mai multe detalii? multumesc Salut:) eu am dreaduri de vreo 2-3 Luni. Mi-a luat Cam 6 Ore sa le fac. mi le-am facut singura. Dar, mie mi s-a recomandat dupa o saptamana dupa ce le-am facut, sa ma DAU cu Ceara pt ca dreadurile Mele sa Prinda forma si chiar au Prins.